Prima pagină > Reeducare > 150% chicom

150% chicom

mare pardă mare cu ocazia comemorării a 60 de ani de reușite plenare. realizări 100% chinezești. Un stat comunist este obligatoriu și cel mai multilateral avansat peste tot. Deci doar vi se pare ca vedeți ceva care seamănă cu niște humvee-uri pe acolo. Serios. S-a mai auzit vreo dată de vre-un stat comunist unde se fac copii de proastă calitate a unor chestii apărute la capitaliștii ăia decadenți?

Reclame
 1. 2009/10/01 la 14:29

  Traiasca Republica Populara si copiile ei!!

 2. 2009/10/01 la 14:31

  Nu se poate, tovarășe! Statul comunist a făcut humvee-ul, și capitaliștii decadenți au furat matrițele sfîntului popor chinez!
  Alea sunt humvee-uri de epocă, de la 1500, pe cînd împărații chinei făureau viitorul glorios! 😛

 3. 2009/10/01 la 14:38

  Dupa ce m-am documentat un pic pe Red Pelikan, am ajuns la concluzia ca tov. Dorin Lazar are dreptate. Imi fac autocritica in fata colectivului: am gresit, tovarasi, nu se va mai repeta!

  Humvee-ul a aparut pentru prima data in China poporului si se numea Hum We, fiind o varianta dezvoltata a carutelor folosite de taranii chinezi pentru munca pamantului. Mai tarziu, dupa marea revolutie din Octombrie a maretului Lenin, secretul Hum We fost daruit marelui frate rus care a luase inaintea poporului chinez in termeni revolutionari. Fascistii nazisti l-au furat de la comunistii sovietici, iar imperialismul american, stadiul cel mai inalt al fascismului, l-a furat de la fascistii europeni. Si uite asa s-a ajuns ca Hum We, simbol al geniului Chinei taranesti, sa fie o emblema a armatei imperialiste americane.

 4. sgtjelal
  2009/10/01 la 15:37

  Uiți să menționezi că această înșiruire de evenimente face parte din mărețul plan al genialilor V.I.Lenin && Mao D.Z.Ng.î ceea ce mă face să cred că autocritica ta este făcută destul de superficial și fără un fundament dialectic solid.

 5. 2009/10/01 la 15:43

  Este posibil, jelal, stiu ca mai am multe de studiat, dar care ar fi fost ratiunile pentru care tov. Lenin si Mao ar fi pus umarul la consolidarea reactiunii? 😦

 6. sgtjelal
  2009/10/01 la 15:52

  Dar cum mai poți întreba așa ceva după ce îți sunt puse în față aceste dovezi indubitabile? Tov-ii Lenin și Mao au conceput acest plan pentru a demonstra întregii omeniri asuprite ticăloșia câinilor capitaliști gata să fure orice de oriunde. De asemenea, au luat în calculul lor și dorința de parvenire a inginerilor capitaliști corupți, pretenția aparent întemeiata a americanilor că au făcut ei primii humvi-ul desconspirând ordinaritatea acestora.

 7. 2009/10/01 la 16:31

  Eu zic că indubitabil, tov. Lenin și Mao sunt niște trădători ai cauzei, niște mistificatori și niște reacționari – ei înșiși au fost prea slabi! Au fost seduși de falsurile imperialismului, și au cedat din idealurile sfinte ale lui Marx!
  Tovarăși! Tovarășul Marx încă trăiește!

 8. 2009/10/02 la 02:06

  Tov-ii Lenin și Mao au conceput acest plan pentru a demonstra întregii omeniri asuprite ticăloșia câinilor capitaliști gata să fure orice de oriunde. De asemenea, au luat în calculul lor și dorința de parvenire a inginerilor capitaliști corupți, pretenția aparent întemeiata a americanilor că au făcut ei primii humvi-ul desconspirând ordinaritatea acestora

  Tare fraier mai is, era evident. Aveam toate datele la indemana. Calde multumiri tovarasesti, jelal! Traiasca Lenin, traiasca Mao!

  Eu zic că indubitabil, tov. Lenin și Mao sunt niște trădători ai cauzei, niște mistificatori și niște reacționari – ei înșiși au fost prea slabi! Au fost seduși de falsurile imperialismului, și au cedat din idealurile sfinte ale lui Marx!
  Tovarăși! Tovarășul Marx încă trăiește!

  Tovarase Dorin Lazar, nu te lua de maretul Lenin! Lenin e geniul responsabil pentru raspandirea socialismului la nivelul intregii plante. Cauza a avut mult de castigat de pe urma contributiei leniniste la socialism. Sa nu uitam ca nici chiar maretul Marx nu a intuit cat de perversi pot fi capitalistii! Fara teoria imperialismului (ce-i drept, nu tov. Lenin a venit primul cu ea, dar el) si actiunile indraznete ale lui Lenin din Octombrie Rosu nu stiu unde am fi fost azi.

 9. 2009/10/02 la 17:50

  Tovarășe imperialist, bag seamă că nu ați înțeles… Dujmanul lucrează dinăuntru. Intențiile fățișe sunt atacuri ascunse! Nu te lăsa mințit de aparențe!
  Jos Lenin! Trăiască Marcs!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: