Prima pagină > Reeducare > Hasta la reeducare siempre!

Hasta la reeducare siempre!

Cum cu cultura stăm cam prost, pentru noi tot ce începe cu „Hasta” se termină cu „la vista, baby!” și un foc de armă capitalistă într-o ceafă de android ce dorește uniformizarea maselor.

Dar nu, cultura noastră trebuie să se îmbogățească, și se îmbogățește prin intermediul prietenilor noștri cultivați de la pelicanu’ roșu, care ne-au pomenit într-un articol extensiv în care au vorbit despre absolut orice decît de noi. Vrem să îi salutăm pe tovarășii noștri care ne gratulează cu apelativul „rîmă” și le mulțumim pentru creșterea nivelului nostru telectual prin insertul „Hasta la victoria siempre” pe care îl adaugă, hăituiți, la sfîrșitul articolului.

Mai vrem să subliniem că nu avem nici o legătură cu patrupezii, suntem 100% bipezi aici, și ne lăudăm cu statutul de celulă rebelă rezistentă la reeducare. Și acum, că ne-am plasat corect în ochii cercului de studii sociale de la pelican, le mulțumim pentru pomenire, pentru că ne-a pus în contact cu dujmanu’ de clasă și că am sporit celula cu noi indivizi rezistenți la cenzură socială ce ne citesc.

Hasta la reeducare siempre!

Muncitoru’ politehnist prelucător prin așchiere

  1. 2009/10/04 la 20:56

    asa, deci fratii nostrii bipezi, pelicani rosii, confirm, nu avem legatura cu antisocialii care reactioneaza aici. ne stim, ne intelegem, dar nu ne inghitim :))

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: