Prima pagină > Reeducare > Noi muncim, noi nu gandim!

Noi muncim, noi nu gandim!

Am aflat cu mandrie proletara ca to’arasul nostru Mircea Geoana a propus ca Romania sa-si faca o banca proprie in jurul CEC. Si asta nu e totul, camarazi! Noua banca ar avea o cota de 20% din piata romaneasca. Eu zic ca e perfect, domnule Geoana. Dar nu va opriti atat de repede, to’arase, fiindca nu vedeti suficient de departe!

De ce sa nu nationalizam si BCR-ul, dandu-l inapoi proletarilor romani? 20% din noul CEC si cu cat are BCR da 50% si nu ne mai spoliaza atata bancile alea, mama lor!

Si nici asta nu e suficient. Urmeaza: Rompetrol, Terapia-Ranbaxy, Napolact, Acelor Mittal, si-apoi celalte vin de la sine. Hasta la victoria siempre!

Ionel Cheie, maistru sef la Uzina de incaltaminte nr. 5

 1. Nea Căpșună
  2009/10/05 la 09:25

  Eu zic că to’arșu’ Geoană îmi datorează încă 25000 de euro pentru că m-am întors din străinătate de două ori anul ăsta!
  Prelatarul român nu are nevoie de BCR. BCR are nevoie de proletarul român, să-l sugă de energie, să-l stoarcă de puteri și să-l usuce de bani! Ura!

 2. 2009/10/05 la 09:34

  To’arase, tu nu intelegi cum functioneaza socialismul nostru luminat… Da, stiu ca fiindca te-ai intors de doua ori ar trebui sa-ti dea 2 x 25 = 5jdamii, dar: in socialism totul se imparte si se redistribuie, asa ca considera-te norocos si bucuros sa dai banii aia pentru campania electorala a multstimabilului. Iar in comunismul nostru multilateral dezvoltat nu se taie chitante.

 3. 2009/10/05 la 12:28

  Hm… si eu m-am intors din strainatate de doua ori. Cred ca sunt bogat. 😀 To’ar’su Geoana, ia scoateti dolareii pana nu se anunta doctoru’ si va ia din ielectorat! :mrgreen:

 4. Nea Căpșună
  2009/10/06 la 14:35

  Eu cred că nu ai înțeles… Cine vede primul, a lui e. Dar nu l-ai văzut pe tov. Geoană să profite de măsură: a dat-o la tot poporu’, deși e a lui! 🙂

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: