Prima pagină > Reeducare > Noi reguli!

Noi reguli!

M-au prins comentând de fazele cu Polanski (deh, e la modă). Nu înțălegeam cum de acum câteva luni textul obligatoriu era „evreimea mondială manipulează oamenii muncii dându-se drept victimă a unui genocid imaginar care nici nu a existat în realitate” iar cu ăsta comentariile sunt „vai! dar cum vă puteți lua de el? nu știați că a fost la Auschwitz?”
Desigur, mustrări, referiri la petele existente deja la dosărelu’ făcut pentru când e nevoie de el. Iară am ajuns la cursuri de reîmprospătare a cunoștintelor în domeniu. și deci:
E important să respectăm niște reguli. Regulile noastre. Chiar dacă e nevoie să le schimbăm de la o zi la alta, de la o oră la alta, de la un minut la altul. De fapt, este obligatoriu să le înnoim constant pentru că noi suntem avangarda lu’ orice o fi și a te complace alături de reguli de acum jumătate de secunda este periculos pentru Cauză. Mai ales că nu vrem nici unul să părem conservatori și să fim acuzați de apucături reacționare, nu?
Este nevoie de reguli noi și este nevoie să revoluționăm constant felul în care le schimbăm – pentru cei mai capabili dintre noi se recomandă și cursuri susținute în stil personal impus de altcineva de revoluționare a revoluției.
O reușită constantă în acest domeniu este învârteala în jurul ideii depășite și mereu noi că toți oamenii sunt egali în toate punctele de vedere. „În”, nu din, pentru că ei sunt egali în toate punctele noastre de vedere. iar noi, în generozitatea absolută ce ne caracterizează, momentan, oferim tuturor șansa fantastică de a accepta și însușii temeinic aceste puncte. Dar repede, pentru că revoluția se grăbește și nu poate așteapta după toate elementele naftalinizate și formolizate să se conformeze nevoilor noastre! … ăă, asta, nevoilor marilor mase populare pe care noi le reprezentăm, desigur, pentru că suntem și în avangarda lor.
Elemente ostile ar putea rămâne cu impresia că încercăm să impunem ideea că unii sunt mai egali decât alții, din cauza modului extrem de flexibil în care aplicăm nonregulile în vigoare la momentul care ne convine. Dar așa ceva nu este adevărat. Poate, în mod nejustificat, s-a întâmplat altor stângei înaintea noastră, dar noi sigur nu vom face la fel. Noi suntem mai buni decât cei ce au fost înainte. Pentru că noi suntem mai revoluționați decât ei. Pentru că în străfundurile noastre le-am moștenit integral idealurile, lupta și capacitate imensa de a face aceleași tâmpenii care duc la aceleași rezultate. Și mai ales, de data aceasta, știm mai bine și avem dreptate! pentru că așa spunem noi!

 1. Nea Căpșună
  2009/10/05 la 09:23

  Regulile trebuiesc schimbate fără precupețirea nici unui efort! 🙂 Altfel dușmanul se prinde, și acționează! 🙂 Iar dușmanul de clasă trebuie amețit, pînă cînd capul i se învîrte în centrifuga socială a Satului Comunist Global!
  Ura! Ura!

 2. Sgt. Jelal
  2009/10/05 la 10:16

  Ceea ce spui tu este revoluționar de corect. Deci, măsurile juste care se vor lua împotriva ta le voi stabili cu ocazia întrunirii comitetului.

 3. 2009/10/05 la 13:04

  Tov. Nea Capsuna, eu zic ca dusmanul de clasa este indeajuns de ametit. Putem pregati parul revolutionar.

 4. 2009/10/05 la 13:13

  Tov Căpșună este momentan la reeducare și nu vă poate răspunde. Dar trebuie să știți că pregătirea parului revoluționar este de datoria elementelor capitaliso-decadente care se căiesc și sunt dornice de izbavire. De acest aspect ne ocupăm deja.

 5. Nea Căpșună
  2009/10/06 la 14:29

  @imperialistul: pentru că ne cunoaștem de ceva vreme (că nu degeaba suntem rîmele matale), poți să îmi zici pe nume: Nea, sau Nea Căpșună, dacă ți-e mai ușor 🙂
  Parul revoluționar e mereu gata să zdrobească figura dujmanului de clasă!

 6. 2009/10/06 la 22:43

  Bine, tov. Capsuna, voi incerca sa tin cont pe viitor, in sedintele Partidului. 😀 In rest, ma bucur nespus ca suntem mereu la inaltimea provocarilor! Tov. de la Red Pely nu pot fi decat mandri de activitatea pe care o desfasuram aici, pregatindu-ne pentru iminenta revolutie mondiala.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: