Prima pagină > Reeducare > Reeducarea încotro?

Reeducarea încotro?

Întotdeauna elementul antisocial este un element năucit de realitățile sociale din jurul lui. Cum stînga politică întruchipează tot ce e mai bun într-un om, inteligența, spiritul, profunzimea și multe altele, elementul este condus de propria lui naivitate și este corupt de gînduri greșite. Ca referință, iată cum descrie tov. Delingpole (un element antisocial la rîndu-i) stînga politică, și exponentul ei tipic:

Omul de stînga este: jovial; bun la pat; mereu ciufulit într-un mod foarte simpatic.

El simpatizează mereu cu cei mai slabi; urăște injustiția; respectă clasa muncitoare și oamenii de toate rasele și religiile, indiferent de fizic, de puterea lor sau de sex; îngrijește mediul înconjurător; are gusturi muzicale selecte; se opune violenței; urăște inegalitatea; e bun cu copii și cu animăluțele cu blană, cu ochișori superbi, urechiușe prelungi și expresia dulce a gurițelor lor pe care o poți confunda cu un zîmbet uman.

Lucruri care dovedesc cît de incredibil de principiali sunt cei de dreapta. Dacă și-ar dori, ar putea să aleagă această afiliație politică ce în mod miraculos le oferă aceste lucruri extraordinare. Dar ei nu vor asta, pentru că pentru cei de dreapta adevărul e mai mult decît o conveniență socială

Referință primită prin lecturi aleatoare pe blogul tov. Hannan – un alt element antisocial britanic.

Foarte triști, tovarășii de dreapta. De aceea, reeducarea principialilor, încruntaților și mîhniților de dreapta e necesară cu cît mai mică întîrziere.

Rîma antologică

PS: Ne cerem scuze publicului iubitor de adevăr, dar nu avem posibilitatea de a  urma tradiția stabilită deja de gușterul roz de a publica traducerea și în limba spaniolă. Vom apela însă la bunăvoința triunghiului de studii antisociale pentru o traducere aproximativă în viitorul îndepărtat.

  1. 2009/10/06 la 22:34

    Elementul antisocial este incapabil sa inteleaga ca la baza intregii lumi se afla economicul descris cu atata acuratete de Marx, Engels, Lenin si Stalin, si daca nu intelege nici macar atata lucru, ce pretentii sa mai ai de la el in ceea ce priveste Scoala de la Frankfurt? Necesita o finete de care acesti marlani obscurantisti si rasisti nu sunt capabili.

    P.S. Aici sunt cateva clipuri interesante despre elementul antisocial dreptaci – ma refer, desigur, la primele doua clipuri, facute de tovarasii de la Partidul Democrat; ignorati restul gargarei fasciste.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: