Prima pagină > Reeducare > Ura! Ura! Ura!

Ura! Ura! Ura!

Îmi cer scuze pentru lipsa noastră din ultimele zile – elementele antisociale au stat la coadă la ajutor social, și pe drumul spre casă autobuzul era cam aglomerat. S-au întors însă cu bine, la timp să afle știrile despre O’Bama.

Transmitem, așadar, cele mai cordiale felicitări prietenilor noștri de la Pelicanu’ Roșu pentru sărbătoarea de vineri, a fost un moment pe care l-am gustat cu toții, și ne-a plăcut la nebunie. Ne-am bucurat alături de ei, pentru că Che, acest ticălos care a întinat numele comunismului în lume, care a împușcat, a ordonat execuții ale oamenilor ‘munci’, și pe care oamenii îl citează prost cînd îi citează fragmentul în care explică cum strangulează doi pui de pisică în cartea lui, a devenit legendă tocmai în această zi superbă. O zi mai tîrziu, comuniștii scîrbiți de capitalism au turnat primul tricou cu figura lui Che.

Iar pe O’Bama, cum să nu îl iubești ca socialist dedicat? Omul care a dus la îndeplinire 90% din agenda partidului comunist din SUA în numai 6 luni de la preluarea puterii este idolul stîngii luminate, nu? 🙂

Cît despre premiul Nobel pentru Stat Degeaba, primit de O’Bama, nu putem să ne exprimăm decît satisfacția, și consternarea. Tovarăși, mai bine îi dădeau premiul Nobel pentru Literatură! Acolo măcar a făcut ceva: o carte care încălzește sufletul oamenilor… din sobă.

  1. 2009/10/11 la 21:42

    Sunt extrem de dezamagit de tovarasii de la Red Pelikan… cred ca au deviat de la linia partidului. Auzi la ei, criminalul Ernesto este „cel mai cunoscut revolutionar” al planetei!! Strigator la Partid, tov. Capsuna. Unde e Dzerjinski sa ne scape de dusmanii astia de clasa care se incalzesc la sanul Partidului? 😦

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: