just a sad joke

De câți marxiști adevărați ai nevoie ca să schimbi un bec?

Nu se știe exact. Indiferent de număr singurul rezultat e un discurs despre oprimarea și înrobirea maselor cu ajutorul becurilor urmat de o negare vehementă a existenței întunericului.

 1. 2009/10/13 la 11:40

  Tovarășe! Tristețea din titlu este nerevoluționară!!!

 2. 2009/10/13 la 12:36

  Vrei sa schimbi un bec? Element reactionar ce esti!

 3. Papagalu
  2009/10/13 la 12:47

  Greşit!

  Q: How many Marxists does it take to screw in a light bulb?
  A: None. The light bulb contains the seeds of its own revolution.

  • 2009/10/13 la 13:41

   Apreciem pozitiv atitudinea revoluționară, dar cum zice și tov. Sergent, lumina becului trebuie înlocuită cu lumina marxismului.

 4. 2009/10/13 la 12:56

  @Papagalul:
  Greșit greșit! Cu atât mai mult un bec nu poate fi lăsat singur fără lumina călăuzitoare a marxismului!

 5. euNuke
  2009/10/15 la 08:24

  Raspunsul corect: este nevoie de 27 bucati marxisti auto-bulbucati si pre-spalati, respectiv cei 27 de bravi comisari europeni care, printr’o activitate asidua si prin eforturi neprecupetite depuse timp de 4 ani in scopul asigurarii celor mai ridicate conditii de viata cetatenilor UE, au reusit sa puna la punct un program de eliminare treptata a becului parazitar si de inlocuire si insurubare pasnica si metodica cu becuri moderne, cu consum redus, cu luminozitate optima si speranta de viata crescuta, garantandu’se astfel un mediu propice activitatilor casnice conexe ratei natalitatii in mediu urban.

  • 2009/10/15 la 09:35

   Chiar dacă răspunsul tău este corect el întinează idealurile revoluției prin injustețea sa. Chiar dacă noile becuri sunt mai bune decât cele vechi, reacționare – și le vor trimite pe acestea din urmă la groapa de gunoi a istoriei – acestea sunt totuși doar o treaptă intermediar-involutivă pentru că folosesc în continuare conceptul perimat și retrograd de „înșurubare”, căldura astfel generată de frecarea cu dulia (Cgen = I pătrat/ R * grosimea filamentului becului anterior * muuult/DX2@66MHz) fiind mult prea mare pentru a nu fi decât absolut evident că topește calota și îneaca urșii polari, contrabalansând astfel echilibrul natural generat de taxarea gazelor expirate.

   • euNuke
    2009/10/16 la 01:12

    Recunosc spasit ca raspunsul meu este doar corect, nu si stiintific si nici suficient de elaborat ca sa atenueze impactul indosarierii chestiunii asupra mediului inconjurator. Se studiaza insa posibilitatea inlocuirii becului vetust cat si a rapoartelor pe marginea exploatarii rationale a becurilor cu hartia electronica ecologica de uz universal [in sfera relatiilor publice si comunicarii dar si in ramurile economice ce deservesc igiena familiala, a industriei ambalajelor de uz casnic si picnicuri si confectionarea coifurilor profesionale cu lampas electronic ecologic]

 6. 2009/10/15 la 23:57

  Eu as zice-o altfel, tovarasi. La ce ne mai trebuie becuri daca „lumina” oricum „vine de la rasarit”? Sau, mai nou, de la apus?

 7. 2009/10/16 la 10:31

  Așa, tovarășe euNuke, autocritica e calea!

  • 2009/10/18 la 13:01

   Autocritica este calea catre Comunismul profetit de Marele Marx. Desigur, vorbesc despre forma ei pura, autocritica in fata colectivului, nu avem ce face cu versiunea ei degenerat-burghezo-mosiereasca, autocritica in fata propriei constiinte.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: