Prima pagină > Educare uniform laterată > Oba’Mao e subțîre, da’ forțos

Oba’Mao e subțîre, da’ forțos

Am aflat o nouă modalitate de a răspunde criticilor. În momentul în care oamenii vin să te critice, răspunde-le cu „ba pe-a mă-tii” sau, în cel mai bun caz, în caz că ai talent oratoric cînd citești din teleprompter, faci o fandare laterală, o eschivă măreață și zici:

Faptul că sunt zvelt nu înseamnă că nu sunt solid

Rezultatul? Foarte simplu: o știre care face înconjorul mapamondului. Cînd ObaMao afirmă astfel de lucruri, musai trebuie citat. Cînd însă se înconjoară de comuniști, și chiar pune o tanti care citează din Mao (70 milioane de morți) să fie responsabilă cu reducerea la tăcere a unui canal de știri (Fox News, I know you don’t like it), nu se aude pe nicăieri, că deh, nu se cade. Moment în care Elementul Antisocial din mine a început să se uite mai mult la știrile date de Fox News și vă zice cu mîna pe inimă că îi plaaaaaaaaaace.

Pînă una alta și Pravda a început să se sperie de succesul teribil al lui Obama. Dacă organul de adevăr din mama Rusie se sperie, ceva trebuie să ne zică asta… Mai mult ca sigur că Pravda se sperie că e ObaMao zvelt dar forțos :).

Cumva simt că zveltitudinea lui ObaMao nu e chiar atît de interesantă precum maoismul celor ce conduc America acum. Voi ce ziceți: pe cînd asistăm la primul pogrom al abjecților care se opun socializării? Pe ce vă puneți banii: expulzări sau execuții publice? Nu de alta, dar tovarășul Mao a zis… că ObaMao e subțîre, da’ viguros rău.

  1. 2009/11/01 la 21:45

    Tovarasi, v-ati lasat pe tanjala? ‘ai, ma! 😦

    • 2009/11/02 la 12:25

      Tovarășe, nu ne-am lăsat pe tînjală, urmăm cursurile de reeducare organizate de avangarda progresistă!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: