Prima pagină > Educare uniform laterată > Vrem zidul Bucureștiului!

Vrem zidul Bucureștiului!

Proaspăt întors din reeducare, am aflat că niște îndrăzneți iubitori de libertate, neatîrnare și alte prostii d-astea a demonstrat contra căderii zidului Berlinului. Foarte bine, băieți, este extraordinar (e ciudat cum numai stînga politică generează astfel de fapte demne de luat in seamă, în dreapta toți sunt niște nenorociți îmbuibați și burgheji).

Burghejilor din România, e clar, trebuie să le ridicăm un zid al Bucureștiului. Să aducem sub ocupație sovietică Moldova, sub ocupație(diferită, dar tot sovietică, Ardealul, și Țara Românească să o dăm la Bulgari doar așa, să se chinuie și ei un pic. Iar Bucureștiul să îl împărțim în trei – cîte două sectoare de fiecare forță ocupantă. În mod sigur, această gîndire progresistă, prin care omorîm toți pe cei care vor să treacă de zidurile ridicate cu această excelentă ocaziune, ne va aduce renume mondial, și bogăție. În plus, gîndiți-vă la ce potențial turistic are un astfel de zid trîntit magistral în mijlocul căii Victoriei, sau pe Calea Dorobanți, să nu mai aibă PSDiștii loc cu Ferrari-urile, ci doar cu tractoare!

PS: doresc să-mi cumpăr o mașină, deoarece treburile foarte importante mă trimit în diverse locuri ale țării și întîrzii constant la lecțiile de reeducare. Am văzut un model foarte mișto, un Fiat: http://anunt.auto.ro/id-285124-Fiat-Alt-model.html – poate răposații Pelicani Roz mă pot ajuta cu ceva informații despre ce consum are, și cum se conduce? Are stabilitate în curbe? Vreau să fie ceva muncitoresc, dar nici să nu epateze foarte mult.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: