Prima pagină > Reeducare > Trăiască România socialistă!

Trăiască România socialistă!

A apărut un sondaj care l-ar face mîndru pe răposatul pelican roș’. Sondajul, realizat de CURS pentru Jurnalul național, ne anunță că românii nu regretă comunismul – lucru care nu poate decît să ne facă mîndri pe noi, elementele antisociale ce participă regulat la ședințele de reeducare.

Românii își doresc un salariu mic, dar sigur. 69% cred că economia e făcută de către stat, nu de către burghiejii asupritori, și 5 din 10 români (acum care 5 din care 10 români, nu știu), spun că ar fi cazul ca salariile să fie limitate de stat, ca nu cumva să-și mai ia burghejii chiu șapte, sau alte asemenea.

Dar stai, aia nu cumva înseamnă că boboru’ muncitor o să ia mai puțini bani, iar patronii burgheji se îmbogățesc mai tare? :-S Și nu cumva taxele și impozitele sunt plătite din … SALARIILE mari? auăleu. Am o idee foarte tare: să desființăm leul românesc, și să introducem moneda ‘decrețelul’ – în fapt un credit nelimitat în care să primești tot ce vrei. Nu ar fi miștoooooooooo?

Și mai ales că „comunismul a fost o chestie bună aplicată prost”. La felul cum merg lucrurile, aștept nerăbdător momentele în care o să privesc printre gratiile de la Jilava gîndindu-mă că „da, capitalismul a fost o chestie bună aplicată prost”. Pînă atunci să ne bucurăm cu toții de ședințele de reeducare gratuite.

Mulțumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim din inimăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui!

PS: Mare păcat că or murit pelicanii roșii. 😦 ar fi fost delicios să-i auzim acum.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: