Prima pagină > Cincinalul în patru ani jumate > Stînga nu mai are haz

Stînga nu mai are haz

De cînd și copiii bastarzi ai pelicanului roșu (L’avantgarde, că Avangarda era prea sec pentru ei) susțin cu tărie necesitatea ca PSD-ul (prea puțin radicali, de obicei) și PNL-ul (care sintetizează ce e mai rău în rasa umană, capitalismul) să ajungă la guvernare, stînga și-a pierdut hazul. A încercat să-l recupereze Victor Ponta, prin acea superbă ieșire („ei au fraudat mai mult”).

Băieții aerieni de la avangardă se miră că numărătoarea paralelă a PD-L-ului a ieșit fix cît numărătoarea oficială. Nu de alta, dar se știe că PDL-ul a numărat mere pădurețe, nu voturi. Și alte mere pădurețe decît voturile pe care le-a numărat și BEC-ul. No, să ne trăiască.

PS0: Nu că am ține prea mult cu FSN-ul, aripa democrat liberală. Dar haideți, băieți… E un fleac, v-au ciuruit!  (citat din senator PSD, de stînga, carevasăzică)

PS1: Culmea somnului: să te culci președinte și să te trezești prostănac.

PS2: Hasta la victoria siempre!

Reclame
  1. 2009/12/10 la 14:24

    Intr-o cusca erau 10 maimute, babuini daca preferati. Intr-un colt al custii a fost plasata o banana. Imediat, una dintre maimute a sarit sa insface banana. In clipa in care maimuta a atins banana, celelalte maimute au fost improscate cu un jet de apa de la gheata, ceea ce le-a creat o senzatie foarte neplacuta. Acest lucru s-a repetat ori de cate ori una dintre maimute reusea sa atinga banana. In scurt timp, maimutele au invatat lectia si, in momentul in care una din ele se apropia “in mod periculos” de banana, toate celelalte maimute tabarau pe ea si o impiedicau sa-si materializeze intentia. Dupa un timp, una dintre maimute a parasit cusca si a fost inlocuita de o alta maimuta. Evident, primul gest al nou venitei a fost sa se repeada catre banana, si tot la fel de evident a fost ca nu a fost lasata sa faca acest lucru, primind si o corectie zdravana. Apoi, o alta maimuta a fost inlocuita, si scenariul s-a repetat. Printre cele mai agresive maimute, s-a numarat si aceea care fusese introdusa mai inainte, si care fusese zdravan chelfanita cand incercase sa faca un gest similar. Ei, dupa un timp, toate maimutele au fost inlocuite, rand pe rand. Niciuna dintre maimutele din cusca nu avea experienta jetului de apa rece, dar, totusi, ritualul continua.Acum, sa privim ceea ce se intampla in Romania. La 20 de ani de la caderea comunismului, in campanie a plouat cu acuzatii de “comunism”, iar cel care a condus cruciada “anticomunismului” a fost chiar Traian Basescu (care, sa ne amintim, a fost unul din cei care au “insfacat” banana, la timpul respectiv).Suntem un popor liber, care ne alegem presedintele prin vot liber exprimat, in mod democrat, dar, in acelasi timp, suntem niste maimute jalnice care nu putem iesi din cusca manipularilor de tot felul.

  2. 2009/12/10 la 18:00

    Avantgardă dragă, nu iubim prea tare personajul lui Traian Băsescu, nu de alta, da’ de comuniști suntem sătui. Dar se pare că mai avem parte de 5 ani de reeducare 🙂
    Pînă la urmă, să-nțeleg că ești de acord cu noi?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: