Prima pagină > Flotarea verde > Greenpeace, premiul I la escaladă

Greenpeace, premiul I la escaladă

De cînd încălzirea globală devine din ce în ce mai greu de dovedit după 10 ani de regres, Greenpeace & friends se respecializează pe escaladă. După una din macaralele de pe Sagrada Familia urmează opera din Sydney, unde, în loc să asculte un Șopan sau un Betovăn, ei se-apucă să întindă bannere.

Ce urmează? Mă gîndeam să le propun să avanseze cu escalada în locuri unde ar putea fi remarcați, eventual prin cătarea unei arme. Sau, din contră, un record negativ, coordonat cu trendul temperaturilor globale. Groapa Marianelor? Fără rezerve de oxigen?

Dar visăm. Greenpeace, pînă una alta, primește premiul întîi pentru escaladă. Iar ecologiștii români, pentru prostie: împotrivindu-se cu mare artă schimbărilor dintr-un sistem pentru care singura constantă este schimbarea. În fond, e doar genul ăla de atitudine: „noi suntem nemulțumiți de faptul că avem 4 anotimpuri. Zăpada ar trebui să fie eternă!”. Băieți, nu vă apucați și voi de escaladă?

Reclame
 1. 2009/12/17 la 13:49

  Daca ai ceva concret de transmis, de ce nu incerci la alte usi, mai mari, mai groase, unde poate iti vor raspunde niste gusati si niste burtosi?
  Actiunea respectiva este una dintre multe altele.
  Hai sa aruncam cu pietre in cine nu trebuie.

  Te salut.

  • 2009/12/17 la 18:19

   Drumul către iad e pavat cu intenții bune. O idee bună pusă în aplicare prost este o idee infectă. Greenpeace ar trebui dați în judecată pentru extremism și pentru răspîndirea de panică în populație. 🙂
   Iar la noi… să fim serioși. Oamenii noștri sunt manipulați în ultimul hal. Abia alde Bucurenci s-a mai prins că treaba cu ecologia e de prostit lumea, și a început să și facă ceva bani din ea, în rest suntem naivi și credem tot ce vine de-afară. Mai ales tiradele Alu’ Gore din Chitila.
   Te salut înapoi 🙂

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: