Prima pagină > Educare uniform laterată > Salvarea României prinsă în zăpezi: Globul se va încălzi legal

Salvarea României prinsă în zăpezi: Globul se va încălzi legal

Cu ocazia summit-ului din Copenhaga, Al Gore a reluat problema încălzirii globale ce începe prea tare să pălească (evident). Și pentru că oamenii devin din ce în ce mai sceptici, a venit cu o propunere bombă, pe care o susținem cu toată ființa noastră:

Gore sugerează senatului american să treacă o lege a schimbării climatice pînă de ziua Pămîntului 2010.  Cu alte cuvinte, dacă nu se va mai încălzi global, va fi obligat prin lege să se încălzească, ca nu cumva eforturile lui Gore din Chitila să rămînă în aer. Chiar dacă de data asta iarna a venit la timp, asta nu-i suficient ca să convingă. Foarte bine, tovarășe Gore, fără dumneavoastră iarăși o să fie teribil de încurcate oficialitățile românești. Pentru că iată, iarna asta românii contau foarte mult pe încălzirea globală ca nu cumva să se întîmple așa ceva:

30 de judete se afla sub atentionare meteo de cod galben si viscol pana joi, la ora 12:00. Circulatia este blocata pe mai multe drumuri din tara, din cauza viscolului care nu a incetat nici marti noaptea, nici in cursul zilei de miercuri. Oamenii blocati pe drumurile din tara nu au apa si alimente si se tem ca vor ramane si fara combustibil. Doar o parte dintre ei au primit ajutor din partea autoritatilor

Cea mai ecologistă țară din lume așteaptă cu nerăbdare împlinirea profețiilor lui Gore. Cu ocazia asta, nu cumpără cineva ceva mașini de deszăpezit? că noi nu mai avem nevoie. le dăm ieftin, promitem 🙂

Și o dedicație din toată inima pentru Gore care se luptă cu noi, pentru noi!

 1. 2009/12/18 la 03:40

 2. 2009/12/18 la 11:48

  Tovarășe, nu știai? Capitalizmu’ e ăla care poluează. L-am auzit pe nenea Chavez, eu zic că are dreptate.

 3. Endril
  2010/07/07 la 19:01

  Stii, de obicei sunt de acord cu ce citesc pe aici, dar in privinta incalzirii globale lasa-ma sa am alta opinie.

  Nu stiu cum e prin alte parti, dar eu simt pe pielea mea incalzirea globala – in afara ultimilor 10 ani, iti aduci aminte sa se mai fi topit asfaltul prin centrul Bucurestiului de caldura?
  Pe de alta parte, incalzirea globala nu inseamna neaparat ca tot globul se va incalzi uniform ca o galusca in supa – pe alocuri incalzirea globala ascute extremele de temperatura, deci poate sa-ti fie si mai frig, poate sa si ploua in desert sau sa ai seceta prin Amazon. Problema cea mare este ca incalzirea globala este ca orice in meteorologie – poti spune ce se intampla in general, dar nu poti prevedea cazurile particulare.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: