Soluții salvatoare pentru națiune

În luminata țară din care provine Chavez (pe care nu o știm pentru că cultura capitalistă e exclusiv cultura banilor, deci nu învățăm alte chestii) s-a găsit soluția socialistă perfectă. Chavezito a hotărît că chiar dacă puterea de cumpărare a scăzut (pentru că a tipărit bani), nimeni nu are voie să mărească prețurile. Cei care măresc prețurile se vor vedea puși în situația de a explica cumpărătorilor ce caută tancul la el în magazin și de ce nenii ăia răi cu armă îl lovesc atît de tare înainte de a intra în arest. Wicked.

Eu zic că ar putea exista astfel de soluții salvatoare și pentru România. De exemplu, guvernul ar putea să interzică, sub puterea legii marțiale, sărăcia. Ce, mori de foame? Într-un stat democrat e imposibil acest lucru! Pac, la plutonul de execuție.

Astea sunt doar niște idei naturale de la reeducare, nu vrem să credeți că noi am crede că vreun sistem comunist ar putea să pună în aplicare așa ceva. Mai ales cînd ai oameni precum Stalin și Dej, care știu că burghejii trebuie omorîți primii.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: